Kunst- & portretschilder
Kunstwerken op maat voor bedrijven en particulieren / Landschap / Portret

Welkom, ik ben Dirk van Houtven

Portrettekenen, figuur tekenen, schilderen, houtskool tekenen, werken met inkt, penseel, acryl, pastel en olieverf… het artistiek creëren, zit in mijn genen. Reeds in mijn jonge jaren, wanneer de jongens van mijn klas gingen voetballen, zat ik in mijn eigen creatieve cocon met pen en papier. Later met penseel en verf. Intussen heb ik een eigen schildersatelier in Heist-op-den-Berg, met het perfecte noorderlicht. Ik heb van mijn passie mijn beroep gemaakt en daar ben ik elke dag dankbaar voor…

Zelf een portret laten maken?

In opdracht van particulieren en bedrijven maak ik al jaren lang portretschilderijen-op-maat. Geboeid door de mooie uitstraling van gewone mensen, de pracht van de natuur in intense kleuren, ondernemers en bedrijven hun persoonlijk verhaal. Je kan bij mij een schilderij laten maken van een dierbare, een geliefd huisdier, jouw gezin, een collega, een bedrijfsactiviteit of een naaktportret.

Hoe werkt het?
Ik nodig je graag uit om te poseren in het schildersatelier in Heist-op-den-Berg. Ik haal mijn schilderspalet boven om jouw verhaal te schilderen in pastel, olieverf of aquarel.

Een uniek geschenk voor jezelf of een mooi om cadeau te geven!
Contacteer me gerust voor meer info of om een schilderij-op-maat te bespreken.